Friday, April 24, 2009

ABC123

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum....
wah...hari ni baru nk start study btol2...tp xtahu r macam mane nk stadi btol2 nih...study maen2 retilah...xpaham mcm mane seseorg tu blh ngadap buku jer xkluar bilik xpun yg dok ngadap berjam2 dan hidup xleh tanpa buku2nya...
huhuuhu
ker penuli syg xbtol?????hehehe...tanye rmai org,sume kate lain org lain care study die..mmg lah btol tp mcm mane pnulis nk tahu mane satu care study penulis..hukhukhuk...tp xperlah,biarlah ape pun yg akn trjadi 'ALAT' ini akan penulis cube gunakan sebaik2nya...insyaallah akan dipermudahkan....tp dgn syarat kene r study pakcik ooi!!!!

tetiber tringatkn prbincangan dgn ssorg ni bbrp hri lepas...kami ni same2lah xgempak study dr sekolah menengah...pastu mse a-level pon tah hape2 gak result..die dpt result yg same ngan penulis, result yg X membuatkn seseorg rase ingin beritahu ble ditanyer...tp kami dicampakkan ke bumi UK ini jugak..hrm..mengapa ya????

dr hasil sembang2,kami rasa brsyukur kerana dicampakkan kesini...padahal,klau ikut result,lbh rmai patut berada disini selain kami..tp Allah itu Maha Hebat dan Bijaksana...Dia mrngetahui apa yg trbaik buat kami dan penulis yakin disinilah takdir penulis..penulis berhak brd disini..Hidayah yg Allah campakkan buat kami lbh bernilai dan berharga drpd segulung ijazah yg dinanti2kan keluarga dan sponsor...medan juang kami di Malaysia,maka akan daku persiapkan diriku ini disini...dan kupohon pada kalian semua agar mendoakan agar diri ini thabat dgn jln yg dipilih...juga doakanlah rakan2 seperjuangan penulis...

nmpknya ini satu lg entry yg kosong tidak bertema..hanya luahan hati disaat dan ketika ini.......
penulis rase setakat ini sahaja kot..subuh pun semakin mampir...

sekian..terima kasih..

salam alaik..
JZKK

محمد نور ايمان شافيق

3 comments:

Anonymous said...

Study lek lok,

AzMaN said...
This comment has been removed by the author.
AzMaN said...

assalamulaikum..
la, msti r knal...
ttbe je jd ckgu yg xbtauliah kat semesti dlu..hehe..
em, progrm a-lvl yg aq wat skang ni leh gi UK @ aust..
tp, insyallah aq plih aust rsenye..
(sng sket balik m'sia klau nak kawen nnti.. hehe..)
camne islam kat UK?
dgr crite, kat sane umat islam agak ramai.. btol ke?