Wednesday, April 29, 2009

Pasca Hari Lahir


بسم الله الرحمن الرحيم
السلا م عليكم


Semalam penulis telahpun menyambut hari lahir yg ke 20..huhuhu
tp penulis xkluar kemane2 utk celebrate bday ini..dok sorg2 dlm bilik jer..
heheheh..mls nk kuar...
dikesempatan ini juga penulis ingin mengucapkan setinggi2 ucapan terima kasih pd yg wish dan yg trutama bg mereka2 yg mendoakan penulis...

Penulis juga menerima kad ucapan dr Malaysia...kad yg sgt besar dan ditandatangani oleh semua ahli keluarga termasuklah maksik2 dan sepupu2 terdekat...dan disinilah facebook memainkan peranan yg penting utk mengingatkan rakan2 kita ttg hari lahir kita.....heehhheheh

inilah gmbr kad nyer,penulis amek gmbr skali ngan hp supaya korg dpt bandingkan saiz kad tu dgn hp..hehehehe






selain itu juga,penulis adelah buat hadiah utk diri sendiri...
hehehe...
set up kan language arabic and font2 die skali utk tulis2 jawi...tu yg mase bday tu ade entry tulisan jawi tuh...hehehe..
tp yg plg mmbuatkan penulis syg sgt dgn font ni ialah label yg penulis buatkan utk keyboard nih..effort pergi print n potong satu2 pastu tampal..hahahahah


hari pon best gak..ade org dtg bilik smbut bday..heheh..wlaupun dah lepas kan..ape salahnye,sambutan lmbt sket kan..hehehe
org tu ialah naqibku....hahahah...dtg jauh2,pastu smpai lmbat..kehadirannya membawa seekor ayam panggang, seketul pizza mini, buah-buahan, juga kek coklat yg dia claim dia buat sndiri..hrm,xde bukti utk dipercayai dan juga xde bukti utk disanggah....so diam2 sudey...huhuhu
skali lg,ucapan trime kasih diucapkan...hehehe...

ni ade link menarik penulis nk kongsi dgn anda semua..maybe kbanyakan pembace telah pun membacanya tp xper,nk letak gak.muahahahah

salam...
محمد نور ايمان شافيق

6 comments:

Nazri Awang said...

Happy Birthday!! kamu sudah tua ya..muahahhahha..aku 19 lagi..

mohd waqiyuddin abdullah said...

hey budak 'sehat'! sila makan kek itu walau entah dari mana sumbernya;)

farah diaz said...

selamat bertua...jawi la plak..payah la ako0 nk bace ni.

bro birm said...

adikkkk....
hepi bday..!!
(dah wish aritu kann..hehe)..
ttp xberubah, klau nk adiah kena dtg sini..=P
waaah, siap ada keyboard jawi lg tu..beli kat mana, mahal x? =P
klau fahmi tahu ni, msti die suka..;)
k la, hv a nice day..

Irfan Iffah Izzah said...

Happy belated Birthday. Sama bulan dengan Iffah.

From: IrfanIffahIzzah, Durham.

Anonymous said...

slm ziarah

sama mcm sy,dlu ms kat rmh sy,pc sy takde tulisan arab kat keyboard.sy tulis (kira sy lg rajinlah,kamu print jer hu2),pstu sy lekat kat keyboard.pstu bl asyik tertanggal,last2 sy cabut semua then sy hafal key ^_^

tak sgka rupanya dlm dunia ni ada juga yg lekat2 cmtu mcm sy..