Sunday, January 11, 2009

Assalamualaikum


Bismillahhirrahmannirrahim..

Salam....
Selamat datang ke blog saya yg masih baru dan masih mentah...
Segala sokongan dan kritikan dari para pembaca amatlah dihargai dan diharapkan ego sebagai seorg manusia ini akan dilembutkan dan dapat menerima hakikat seadanya dan terus belajar mengenal dan memperbaik kelemahan dalam diri ini....

Setiap yg kita lakukan haruslah dimulakan dgn niat yg betul dan supaya akan mendapat hasil yg baik dan dipermudah segala urusan..

Seusai itulah saje post permulaan untuk kali ini..Bukanlah diri ini ingin menulis blog yg skema ataupun yg lagha, tetapi ingin dijadikan medium untuk memperbaik diri dan meluahkan perasaan serta mengumpul ilmu2 baru....

Salam..

5 comments:

mohd waqiyuddin abdullah said...

salam,

tahniah bro atas kehadiran blog ini! moga istiqomah dan mendapat nilai di sisi Allah ya=)

all the best!

da_imanz said...

terima kasih naqibku...

moga dipermudahkan urusanku..
hahahha

Anonymous said...

waaa.. sweeeetnya hubungan naqib dan anak buahnya.. jealous aku, woleh?

hehehe

btw iman, semoga Allah membantu hambanya yang ingin bersama-sama menjadi pendokong agamanya di muka bumi ini!

da_imanz said...

jeles r sgt...ko pon naqib die kan..hahahahah


sweet ke x,yg hak itu perlu ditunjukkan...vetol???

hahhaahh

En. Ai Kay said...

wa'alaikumsalam wrh wbt..

Sentuhlah hati dengan akhlak kita..







p/s: word verification ialah 'minta'. Hmmm... macam ade makne je Blogger ni. Haha